Workshops

Opties

Wil je liever in groepsverband kennis opdoen en leren over een gezond eet-en leefpatroon? Dan zijn de workshops iets voor jou. Je kan losse workshops volgen, of de hele cursus waarbij je van A tot Z alles leert om gezonde en weloverwogen keuzes te maken. De workshops duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur en hebben een minimum van 4 en een maximum van 15 deelnemers. De workshops vinden plaats in Utrecht, of in overleg daarbuiten.

Losse workshops

Bij elke workshop wordt er stilgestaan bij een bepaald onderwerp dat te maken heeft met (gezonde) voeding en leefstijl. Het eerste gedeelte van de workshop is een stuk theorie, waarna het wordt toegepast in praktische voorbeelden, zodat je na afloop zelf in de praktijk ermee aan de slag kan.

De volgende workshops zijn los te volgen:

  1. De basis van gezonde voeding
  2. Koolhydraten, suikers en vezels
  3. Eiwitten en vlees/vis vervangers
  4. Vetten
  5. Een gezond menu samenstellen
  6. Etiketten lezen
  7. Voeding en Sport
  8. Gezond koken

Cursus

De volledige cursus bestaat uit de eerste zes bovengenoemde workshops. Bovendien krijgen deelnemers een gratis bodyscan met uitgewerkte resultaten en persoonlijk advies.

Klik hier voor tarieven of neem contact met mij op voor meer informatie.

Op maat gemaakte workshops

Het is ook mogelijk om een workshop te laten ontwerpen voor een specifiek onderwerp of doelgroep. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.