Wie ben ik

Alexandra Bone gewichtsconsulent utrecht lunetten

Mijn naam is Alexandra Bone, geboren in Engeland, maar voornamelijk opgegroeid in Nederland. Als kind hadden mijn ouders een goed restaurant, dus heerlijk eten werd me letterlijk met de paplepel ingegoten (door Chef!).  Ik heb mijn passie voor lekker eten altijd gehouden, en experimenteer mijn hele leven al in de keuken met mijn eigen recepten. 

Naast Nederland en Engeland heb ik ook in andere landen gewoond, zoals het Caribisch gebied, Mexico en Colombia. In elk land heb ik me verdiept in de lokale keuken en deze internationale stijlen en smaken verweef ik dan ook graag in mijn recepten.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de universiteit heb ik jaren in het bedrijfsleven gewerkt en maakte lange dagen. Lekker koken kwam op een laag pitje te staan en magnetron maaltijden waren aan de orde van de dag.  Ik merkte dat ik geen tijd meer had voor mijn passie en hobby, waardoor ik een stuk plezier kwijtraakte. Ook begon ik allerlei klachten te ontwikkelen door het gebrek aan verse, gezonde voeding. Ik nam een rigoureus besluit, deed een nieuwe opleiding en maakte van mijn passie mijn werk!

Alexandra Bone yoga

Nu ben ik drukker dan ooit, maar ook gezonder en gelukkiger! Ondanks de drukte weet ik gezond eten makkelijk in te bouwen in mijn dag. Daarnaast zorgen yoga en krachttraining ervoor dat ik elke dag vol positieve energie in het leven sta. Ik weet dus ook als geen ander hoe het is om de balans te vinden tussen alle dingen waar we al zo druk mee zijn en de tijd en energie voor gezonde keuzes. Ik kan je gerichte tips en adviezen geven uit eigen ervaring en samen gaan we aan de slag om je doel te bereiken.

Mijn passie voor lekker eten is alleen maar sterker geworden nu ik dit combineer met alleen gezonde ingrediënten. Geen saaie stamppot, maar verrukkelijke maaltijden, tussendoortjes en natuurlijk wordt er ook af en toe een moment ingebouwd voor jouw persoonlijke “geniet favoriet”.